In de pers

Ondernemers slaan handen ineen voor bedrijventerrein de Elsmoat

Op menig nieuw industrieterrein wil het nog niet hard lopen met de verkoop van de bouwpercelen. Dit geldt hetzelfde voor de Elsmoat te Enter. Het is zeer rustig op bedrijventerrein de Elsmoat dat vorig jaar bouwrijp is gemaakt inclusief de infrastructuur. Gezien de beperkte interesse voor het bedrijventerrein de Elsmoat slaat ondernemend Enter en Rijssen de handen ineen.

Het initiatief komt van DataVisual (ICT dienstverlener) en Bloemendaal in Vorm (reclamebureau).
De bedrijven op de Eslmoat blijven weg op enkele verkochte kavels na. Slechts één organisatie start met de bouw. Om de bekendheid van het bedrijventerrein te stimuleren hebben de initiatiefnemers bedacht om regionale bedrijven te benaderen en gezamenlijk meer bekendheid te generen aan de Elsmoat. Hiervoor is een website ontwikkeld, waarbij partners toekomstige organisaties op de Elsmoat kunnen ondersteunen met elkaars diensten en producten.

Tevens krijgt de bezoeker een beeld van het bedrijventerrein. Daarnaast zullen de ondernemers die zich als partner hebben aangesloten, ook zelf bekendheid genereren aan dit initiatief. Op deze manier proberen we de handen ineen te slaan door meer leven in de Elsmoat te blazen. Meer informatie over het project vindt u op www.elsmoat.nl.

Getoonde artikelen


6 februari 2013, Situatie rotonde Elsmoat gehandhaafd

16 november 2012, ondernemers slaan handen ineen voor bedrijventerrein de Elsmoat

27 december 2012, Discussie: bedrijven buiten gemeenten Wierden en Rijssen-Holten moeten zich kunnen vestigen


19 mei 2012, Visie CDA over de Elsmoat