Informatie

De Elsmoat omvat 24 hectare bedrijventerrein, bestemd voor lichte tot middelzware bedrijvigheid. Zelfstandige kantoren zijn niet toegestaan.
Op basis van de provinciale omgevingsvisie mogen alleen lokale organisaties uit de gemeente Wierden en de gemeente Rijssen-Holten zich vestigen op de Elsmoat.

Een van de hoofdthema`s van het bestemmingsplan is water. Water staat aan de basis van het ontwerp. Open en bebouwde kavels zullen zich gaan afwisselen om zodoende een ruimtelijke omgeving te creëren. De open kavels zorgen voor het groene karakter van het gebied. 

De hectares zijn uitgesplitst door de Gemeente Wierden en Rijssen-Holten. Beide gemeenten geven 12 hectare uit. In onderstaand overzicht wordt de beschikbaarheid weergegveven. 

De rood gekleurde kavels zijn inmiddels verkocht, de zalm gekleurde kavels staan gereserveerd en de groene kavels zijn nog beschikbaar.Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie met betrekking tot een locatie op de Elsmoat en komt u uit W ierden en omgeving?

Voor informatie & aankoop van een kavel op het bedrijventerrein kunt u terecht bij Dick Roessink of Henk van Triest op het telefoonnummer 0546-580838 (loket Bouwen & Wonen)  

Komt u uit de gemeente Rijssen-Holten, dan kunt u het beste contact opnemen met Vera Hakenberg op het telefoonnummer 0548-854404 of 0653-648801.

Website gemeente Wierden

Bent u op zoek naar partners in de regio die u kunnen ondersteunen met de nieuwbouw op de Elsmoat?

In het menu vindt u de partners die u graag van dienst zijn.